Vrouwen verwenweekenden (30-3 en 6-4)

feb 16, 2017

VROUWEN VERWENWEEKEND voor maar € 149,-p.p.!!!!!
De data voor de vrouwen verwenweekenden zijn bekend!! De weekenden zijn van donderdag 30 maart tot zondag 2 april en van donderdag 6 april tot zondag 9 april. Nog enkele plekjes beschikbaar, dus DAMES wees er snel bij!!

Samen met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega lekker naar de zon en genieten aan het zwembad, van lekkere ontbijtjes, lunches en diners, slenteren over de lokale markt, tot rust komen tijdens een gezichtsbehandeling, lekker actief bezig zijn, ontspannen in onze infrarood sauna of een massage dat kan allemaal tijdens dit verwenweekend!!!! Casa Paco verzorgt samen met een aantal lokale mensen uit het dorp een relax weekend voor de dames!!. Kosten bedragen € 149,- pp dit is incl. 3 overnachtingen bij Casa Paco met ontbijt, welkomstdrankje, en een tapasavond bij Casa Paco….
Daarnaast kan er nog gekozen worden, tegen een meerprijs, uit de volgende activiteiten:
Gezichtsbehandeling van 1,15 uur (€30,-)
Manicure (€12,-)
Massage (€25,-)
Fotoshoot door een fotografe uit het dorp incl. USB met 20 foto’s (30,-)
Make up, voor bijv. de fotoshoot (€15,-)
Padelles incl. padelwedstrijd (€25,-)
Yoga/pilatesles (€15,-)
Mountainbike tocht (€15,-)
Kookworkshop (€45,-)
Wijnproeverij (€20,-)
Heb je zelf nog wensen dan kunnen we altijd kijken of we dat ook nog kunnen aanbieden en langer verblijven kan natuurlijk ook. Verblijven van vrijdag tot maandag is ook geen probleem.
Voor meer info: Luxe bed & breakfast Casa Paco of info@casapaco.eu

Wees er snel bij want vol=vol….
Nu hele gunstige prijzen (rond de €100 retour) voor vliegtickets via Eindhoven, Brussel, Weeze en Amsterdam.

Nieuwsbrief mei 2020

De lichten gaan langzaam op groen en dat betekent dat wij ons ook aan het voorbereiden zijn op de eerste gasten. We verwachten de eerste maanden vooral bezoek van onze Spaanse gasten, maar daarna hopen we zeker een deel van ons vertrouwde publiek te mogen begroeten....

Nieuwsbrief februari 2020

Het jaar 2020 is begonnen met veel zon en nieuwe initiatieven bij Casa Paco. Super handig voor onze gasten is de nieuwe applicatie met alles wat er bij en rondom Casa Paco te doen is. We organiseren ook weer een aantal thema weekenden; Golf, Vriendinnen en Kook...

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?