BY PACO

Olijfolie, amandelen, hammen en nog veel meer…onder de vertrouwde naam van ons PACO!

Tijdens het werkzame leven in Nederland, als inkoper van levensmiddelen, was ik al overtuigd van het grote aanbod en de kwaliteit van producten uit Spanje. Helaas zorgen cultuurverschillen en inzicht in benodigde certificering (IFS, BRC,..) voor obstakels in het inkoopproces. Na 14 jaar werken en leven in Spanje kennen wij het juiste recept om hier mee om te gaan en voor u de juiste Spaanse “match” te bezorgen. Onderstaand een selectie van de mogelijkheden, bent u op zoek naar een ander product, neem contact met ons op!

Het gele goud uit Spanje. Olijfolie is gezond en aan een opmars bezig in de Europese keuken. Wij bieden Virgen en Extra Virgen kwaliteit olijfolie in bulk of consumentenverpakkingen. Ook gepersonaliseerde (eigen etiket) oplages (vanaf 500 stuks) in 250 ml of 500 ml zijn mogelijk.

Amandelen van Spaanse bodem. Bemiddeling voor Spaanse producten

Na de Verenigde Staten is Spanje de grootste leverancier van amandelen. Wij hebben contacten met alle grote producerende en verwerkende partijen in Spanje. Amandelen in schil, zonder schil, schaafsel of blokjes, alles is mogelijk.

Fantastische hammen die smelten op de tong. Voorpoten en/of achterpoten, we kunnen ze in alle kwaliteiten leveren, eventueel inclusief standaard. U kunt kiezen uit de basiskwaliteit of de drie gradaties binnen de Iberico range.

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?