Nieuwsbrief mei 2020

mei 21, 2020

De lichten gaan langzaam op groen en dat betekent dat wij ons ook aan het voorbereiden zijn op de eerste gasten. We verwachten de eerste maanden vooral bezoek van onze Spaanse gasten, maar daarna hopen we zeker een deel van ons vertrouwde publiek te mogen begroeten. Landelijk toerisme zal dit jaar voor veel mensen de voorkeur hebben, boven de massale (strand)vakanties. Komt dat even goed uit! Lekker rustig vertoeven bij Casa Paco en af en toe een mooie uitsap maken naar het strand, de grote stad of naar 1 van de vele leuke uitstapjes hier in de buurt. Wil je alvast reserveren, geen probleem, mocht het virus roet in het eten gooien dan storten we de aanbetaling gewoon terug.

Wijnaanbieding

Al jaren bieden we rond kerst de lekkerste producten aan die Casa Paco en haar omgeving te bieden heeft. Dit jaar hebben we een mooie aanbieding van wijnen van het in Velez Rubio gelegen wijnhuis Palomillo. Heerlijke wijnen tegen een schappelijke prijs en ook nog eens bij u thuis bezorgt! We hopen medio juni de bestellingen te kunnen uitleveren, u kunt tot 1 juni de bestelling doorgeven via mail of WhatsApp (0034 652547325).

Wees er snel bij want we hebben al meer dan de helft van de pallet verkocht !!

 

 

 

 

 

 

 

 

“Esta por Venir’ is een jonge ecologische wijn. Deze is 100% van de Tempranillo druif.

* 6 flessen € 7,99 per fles              * 12 flessen € 7,75 per fles

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze, 1 jaar op eiken gerijpte 100% Tempranillo is tevens ecologisch en echt even wat zwaarder dan zijn jongere broertje.

* 6 flessen € 9,99 per fles              * 12 flessen € 9,75 per fles

 

 

 

 

 

 

 

 

De ‘parel van de Middelandse zee’, is onze eigen favoriet. In deze wijn verrast men met een combinatie van Vermentino, Chardonay en Macabeo. Heerlijk!!

* 6 flessen € 9,99 per fles              * 12 flessen € 9,75 per fles

Rose

‘Geen zomer zonder rosé’, dus ook deze ecologische rosé mag niet in uw koelkast ontbreken.

* 6 flessen € 7,99 per fles              * 12 flessen € 7,75 per fles.

Alle genoemde prijzen zijn geleverd bij u thuis in Nederland (begin juni 2020) en gelden per minimum van 3 flessen per wijnsoort en de bestelling dient minimaal 6 flessen te zijn.

Motormuizen

Voor de motormuizen onder ons…je kan nu echte ‘Royal Enfields’ huren in de buurt van Casa Paco. Kijk maar eens op de website www.rentyourroyal.es

Nieuwsbrief februari 2020

Het jaar 2020 is begonnen met veel zon en nieuwe initiatieven bij Casa Paco. Super handig voor onze gasten is de nieuwe applicatie met alles wat er bij en rondom Casa Paco te doen is. We organiseren ook weer een aantal thema weekenden; Golf, Vriendinnen en Kook...

Nieuwe super handige Casa Paco App

Samen met het Spaanse bedrijf Exploravia hebben we een super handige app voor Casa Paco en Casa LunaVista ontwikkeld. Je vindt er alles wat Casa Paco en Casa Luna Vista en hun omgeving te bieden heeft. Restaurants, bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, handige...

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?