Nieuwsbrief februari 2020

feb 9, 2020

Het jaar 2020 is begonnen met veel zon en nieuwe initiatieven bij Casa Paco. Super handig voor onze gasten is de nieuwe applicatie met alles wat er bij en rondom Casa Paco te doen is. We organiseren ook weer een aantal thema weekenden; Golf, Vriendinnen en Kook weekenden… Natuurlijk vindt je ook in ons 13e seizoen de vertrouwde gezelligheid, culinaire verwennerij en de rust van het authentieke Spaanse leven….

Nieuwe Casa Paco applicatie

Samen met het Spaanse bedrijf Exploravia hebben we een super handige App voor Casa Paco en Casa LunaVista ontwikkeld. Je vindt er alles wat Casa Paco en Casa Luna Vista en hun omgeving te bieden hebben. Restaurants, bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, handige telefoonnummers en nog veel meer. Bij alles vindt je een toelichting wat het is, de lokatie en eventuele telefoonnummers en/of email om contact te leggen. Voor de actievelingen onder ons is er een  aparte categorie met wandel- en fietsroutes. Per route zie je het aantal kilometers, het stijgingsniveau en de moeilijkheidsgraad. Ook kan je de route via Google maps volgen op je mobiel…De App past zich aan aan de voorkeurstaal van je mobiel…Nederlands volgt eind februari…we zijn de eerste Nederlanders in Spanje met de App…..

Ga naar de App store of Google Play om de algemene App van Exploravia te downloaden en vul onze code ‘652547325’ in om bij de specifieke informatie van Casa Paco te komen.

Exploravia App

 

Casa Paco vrouwenverwenweekend voor maar €159,- p.p.

  • donderdag 2 april tot zondag 5 april 2020
  • donderdag 12 november tot zondag 15 november 2020

Als je met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega lekker naar de zon wilt en genieten aan het zwembad, van lekkere ontbijtjes, lunches en diners, slenteren over de lokale markt, tot rust komen tijdens een gezichtsbehandeling, lekker actief bezig zijn of een massage dan kan dat allemaal tijdens dit verwenweekend!!!! Casa Paco verzorgt samen met een aantal lokale mensen uit het dorp een relax weekend voor de dames!!.
Kosten bedragen €159,- pp dit incl. 3 overnachtingen incl. ontbijt, tapasavond bij Casa Paco en een welkomst drankje!!!

Vliegtickets voor april liggen nu rond de € 100,- 

De volgende activiteiten kunnen ook nog gekozen worden, tegen een meerprijs:
Gezichtsbehandeling van 1,15 uur (€32,-)
Manicure (€15,-)
Massage (€30,-)
Fotoshoot door een fotografe uit het dorp incl. USB met 20 foto’s (30,-)
Make up, voor bijv. de fotoshoot (€15,-)
Padelles incl. padelwedstrijd (€25,-)
Yoga/pilatesles (€15,-)
Mountainbike tocht (€15,-)
Bezoek aan de Licor 43 fabriek (€15,-)
Kookworkshop (€35,-)
Wijnproeverij (€20,-)
Heb je zelf nog wensen dan kunnen we altijd kijken of we dat ook nog kunnen aanbieden en langer of korter verblijven kan natuurlijk ook. Verblijven vrijdag tot maandag is ook geen probleem. De eerste boekingen zijn al binnen dus wees er snel bij want…VOL=VOL
Vanaf 4 personen ook andere data mogelijk!

Casa Paco golfweekend (€ 625,- per persoon inclusief alles, behalve vliegticket)

Mede doordat we inmiddels ook regelmatig golfen, kunnen we een mooi golfweekend organiseren. In de nabijheid van Casa Paco zijn maar liefst zes 18-holes golfbanen te vinden. Wij zorgen er voor dat u alleen hoeft te denken aan de keuze van de juiste club, vervoer, eten en drinken regelen wij.

De data zijn van donderdag 12 maart tot zondag 15 maart en van donderdag 5 november tot zondag 8 november.

Het programma ziet er als volgt uit;

* Donderdag 12 maart of donderdag 8 oktober:
aankomst op Alicante Airport
– 12.30 lunch bij Lorca Golfresort en om 13.30 afslag 18
holes en daarna diner bij Casa Paco

* Vrijdag 13 maart of vrijdag 9 oktober
– 10.30 afslag bij Golfresort Valle d’Este te Vera incl. lunch
– diner bij Taberna de Callejon te Maria

* Zaterdag 14 maart of zaterdag 10 oktober
– 11.00 afslag bij Aquilon golf te Aquilas inclusief lunch
diner aan het strand van Aguillas of bezoek bodega
Palomillo met eten

* Zondag 15 maart of zondag 11 oktober
vertrek naar Alicante

Behalve uw ticket en eventuele persoonlijke uitgaven, is alles inbegrepen in de prijs van € 625,- per persoon o.b.v. gedeelde 2-persoonskamer met badkamer ensuite.

Voor meer informatie en/of reserveringen info@casapaco.eu

** Op Alicante Airport is het mogelijk clubs te huren via Club to Hire
** Op aanvraag (minimaal 4 personen) kunnen we de golfweekenden ook op andere data aanbieden, het aantal dagen aanpassen of andere specifieke wensen opnemen in het programma.

NIEUW!!! Casa Paco kookweekend bij Luxe Bed & Breakfast Casa Paco Andalusie!!

Na de vele geslaagde kookworkshops en kookweken afgelopen jaren hebben we besloten om in 2020 kookweekenden te gaan organiseren, De data zijn van donderdag 5 maart tot zondag 8 maart en van donderdag 5 november tot zondag 8 november. Bij een minimum van 4 personen zijn ook andere data bespreekbaar.

  • Kosten voor dit kookweekend zijn € 269,- pp obv 2 personen op 1 kamer dit is inclusief:
  • 1 kookworkshop olv een kok uit het dorp
  • 1 kookworkshop tapas en paella
  • bezoek bodega inclusief wijnproeverij en snacks
  • 3 overnachtingen bij Casa Paco inclusief ontbijt
  • welkomstdrankje bij aankomst

Langer verblijven kan ook tegen een meerprijs van €47,50 pppn, we kunnen dit weekend ook aanbieden van vrijdag tot maandag of verlengen tot een week. Voor meer info of reserveringen info@casapaco.eu

Nieuwsbrief mei 2020

De lichten gaan langzaam op groen en dat betekent dat wij ons ook aan het voorbereiden zijn op de eerste gasten. We verwachten de eerste maanden vooral bezoek van onze Spaanse gasten, maar daarna hopen we zeker een deel van ons vertrouwde publiek te mogen begroeten....

Nieuwe super handige Casa Paco App

Samen met het Spaanse bedrijf Exploravia hebben we een super handige app voor Casa Paco en Casa LunaVista ontwikkeld. Je vindt er alles wat Casa Paco en Casa Luna Vista en hun omgeving te bieden heeft. Restaurants, bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, handige...

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?