Nieuwsbrief oktober 2018

okt 11, 2018

Tot en met november wordt Casa Paco gevuld met vriendinnen voor de vriendinnenweekenden en enthousiaste olijvenplukkers voor ons traditionele olijvenplukweekend. Daarna is het tijd om te hergroeperen en ons plekje weer voor te bereiden op ons 12e seizoen.

Voor de resterende maanden van 2018 gaan we daarnaast nog aan de slag met de kerstbestellingen en de bezorging van de hammen die massaal zijn besteld als kerstgeschenk (verderop in de nieuwsbrief meer info).

Kerstbestellingen

Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer de mogelijkheid tot het bestellen van verschillende Spaanse lekkernijen. Onderstaand het overzicht en de prijzen, graag zien we de bestelling voor zaterdag 10 november tegemoet.

Voor alle eigenaren van een olijfboom is de kerstbestelling gratis, bestellingen in Nederland van meer dan € 50,- ook. Voor bestellingen onder de € 50,- geldt een toeslag van € 7,50, voor Belgie geldt een toeslag van € 15,-

U kunt de volgende producten bestellen;

 • Tomatenjam € 3,75
 • Vijgenjam € 3,50
 • Pompoenjam € 3,75
 • Trio jam € 10,-
 • Olijfolie naturel 250ml € 4,-
 • Olijfolie peper 250ml € 4,25
 • Olijfolie knoflook 250ml € 4,25
 • Trio olijfolie 250ml € 12,-
 • Olijfolie naturel 500ml € 6,50
 • Amandelen in zak 500gr € 2,75
 • Geroosterde amandelen met zout bakje 150gr € 4,75
 • Serranoham, voorpoot (ongeveer 5 kilo) € 47,50 (€ 15,- extra voor standaard en mes)
 • Serranoham, achterpoot (ongeveer 7,5 kilo) € 87,50 (€ 15,- extra voor standaard en mes)
 • Fles cava brut € 9,-
 • Fles tinto de verano 2 liter € 9,-
 • Fles wodka/caramello € 9,-

Mochten er nog andere wensen zijn en/of speciale verzoeken, neem dan contact met ons op via info@casapaco.eu

Nieuw bij Casa Paco

Voor sommigen wellicht al wat minder “nieuw”, maar zoals elk jaar ontdekken we weer nieuwe plekjes, activiteiten of interessante dingen om te doen.

In het dorp is een jonge ondernemer gestart met het verhuren van elektrische mountainbikes. We hebben ze zelf geprobeerd en in 1 woord GEWELDIG! Zelf trappen als het niet te steil is en wat hulp als het echt te gek wordt. Je komt op zo veel meer plekken, zonder afgepeigerd de dag af te sluiten! En ze kosten maar € 25,- per dag.

Wandelen is voor veel van onze gasten een feestje in onze prachtige omgeving. Sinds kort zetten we zelf routes uit die te downloaden zijn via de gratis app ‘https://nl.wikiloc.com  Een voorbeeld route is te vinden via de volgende link: https://nl.wikiloc.com/routes-wandelen/la-vuelta-de-casa-paco-29220913

Massages en yoga zijn 2 activiteiten die vaak worden geboekt tijdens de vriendinnenweekenden. Onder leiding van Fran de yogaleraar is het heerlijk ontspannen en bewegen aan de rand van ons zwembad. De yogales van 1 uur kost € 15,- per persoon (minmaal 4 personen, anders een toeslag van € 10,- per persoon). De massages worden verzorgd door Maria del Mar, afgestudeerd fysiotherapeute en bewegingsdeskundige. Zeer deskundig en ook voor sporters een ‘zegen’. Een uur massage kost € 30,-

VROUWEN VERWENWEEKEND € 189,- pp!!!!

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor de vrouwen verwenweekenden:

 • woensdag 7 november tot zondag 11 november en van
 • woensdag 14 november tot zondag 18 november voor maar € 189,-p.p. dit is incl. 4 overnachtingen bij Casa Paco met ontbijt, welkomstdrankje, en een tapasavond bij Casa Paco….!!!!!

Vliegen kan met Transavia, Ryanair, Vueling of Easyjet op Alicante, Almeria of Murcia….tickets zijn er rond de 100,- euro

Wees er snel bij want VOL=VOL en de vluchten zijn nu goedkoop..

Samen met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega lekker naar de zon en genieten aan het zwembad, van lekkere ontbijtjes, lunches en diners, slenteren over de lokale markt, tot rust komen tijdens een gezichtsbehandeling, lekker actief bezig zijn of een massage dat kan allemaal tijdens dit verwenweekend!!!! Casa Paco verzorgt samen met een aantal lokale mensen uit het dorp een relax weekend voor de dames!!.
De volgende activiteiten kunnen ook nog gekozen worden, tegen een meerprijs:
Gezichtsbehandeling van 1,15 uur (€30,-)
Manicure (€12,-)
Massage (€25,-)
Fotoshoot door een fotografe uit het dorp incl. USB met 20 foto’s (30,-)
Make up, voor bijv. de fotoshoot (€15,-)
Padelles incl. padelwedstrijd (€25,-)
Yoga/pilatesles (€15,-)
Mountainbike tocht (€15,-)
Bezoek aan de Licor 43 fabriek (€15,-)
Kookworkshop (€35,-)
Wijnproeverij (€20,-)

Heb je zelf nog wensen dan kunnen we altijd kijken of we dat ook nog kunnen aanbieden en langer of korter verblijven kan natuurlijk ook. Verblijven van donderdag tot maandag is ook geen probleem.
Voor meer info: info@casapaco.euWees er snel bij want vol=vol….

Dorpshuis Casa Luna Vista

Ons dorpshuis wordt al lekker verhuurd en de reacties zijn positief. Onze gasten genieten van het heerlijke dakterras, de sauna en de ruime kamers. Binnen 100 meter zijn er al lekkere restaurantjes en ook de lokale afhaalkeuken ‘ Como en Casa’ is om de hoek…waar hebben we een keuken voor nodig?

De wijnkelder is klaar (die houden we op slot voor de gasten) en de eerste flessen liggen heerlijk koel te wachten. We hebben uiteindelijk plek voor 244 flessen, wie weet wat voor plannen we hier nog mee hebben…..

Ons dorpshuis Casa LunaVista kent verschillende huuropties;

 • De huurprijs voor 2 personen (woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, saunakamer en dakterras bedraag € 90,- per dag met een minimaal verblijf van 2 nachten. De speciale weekprijs bedraagt € 600,- voor 2 personen
 • De huurprijs voor het gehele huis (6 personen) (2 extra slaapkamers en een extra badkamer) bedraagt € 145,- per dag met een minimaal verblijf van 2 nachten of € 1.000,- per week
 • De prijs voor meer personen (maximaal 12) kunt u bij ons opvragen.

Op de website van Casa Paco https://pacovelez.eu/kamers/dorpshuis-casa-lunavista/ staat alvast een kort stukje tekst met wat foto’s van ’toen en nu’.

Kort samengevat heeft het huis;
– 3 slaapkamers
– 2 badkamers
– woonkamer en eetkamer
– keuken
– speel/relaxkamer
– saunakamer
– 30m2 dakterras (loungezithoek en BBQ) met jawel…Maanzicht

Meer weten over de huurmogelijkheden? Mail ons dan op info@casapaco.eu

Olijvenplukweekend bij Casa Paco (vol geboekt!)

1 van de Casa Paco tradities is het olijvenplukweekend in het laatste weekend van november. De laatste jaren garant voor een lekker zonnetje, gezellige mensen en genieten van de geneugten van het Spaanse land.

Dit jaar hebben we het weekend georganiseerd van 21 tot 25 november en inmiddels zitten we helemaal vol!

Aanbieding kerst / relatie geschenk 2018

Een keer eens wat anders als kerstpakket of relatie geschenk? Voor 2018 bieden we je de mogelijkheid van een mooie Serranoham uit Andalusie met gepersonaliseerde houder (met je eigen logo) en een mes!!! Verpakt in een stevige doos en bezorgd op 1 adres in Nederland….een warm en culinair geschenk!

Serranoham is een rauwe ham (gezout en gedroogd), oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras. Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië.

We kunnen deze Serrano hammen aanbieden in 2 varianten:

 • Voorpoot ongeveer 4/5 kilo incl. houder en mes € 59,50
 • Voorpoot ongeveer 4/5 kilo incl. houder met logo (vanaf 10 stuks) en mes € 65,-

 

 • Achterpoot ongeveer 7/8 kilo incl. houder en mes € 97,50
 • Achterpoot ongeveer 7/8 kilo incl. houder met logo (vanaf 10 stuks) en mes € 103,-

Prijs is incl. standaard doos en levering op 1 adres in Nederland. Heeft u speciale wensen (toevoegen persoonlijk schrijven) of wilt u de ham uitbreiden met enkele andere overheerlijke Spaanse producten..? Laat het ons weten via info@casapaco.eu

Nieuwsbrief mei 2020

De lichten gaan langzaam op groen en dat betekent dat wij ons ook aan het voorbereiden zijn op de eerste gasten. We verwachten de eerste maanden vooral bezoek van onze Spaanse gasten, maar daarna hopen we zeker een deel van ons vertrouwde publiek te mogen begroeten....

Nieuwsbrief februari 2020

Het jaar 2020 is begonnen met veel zon en nieuwe initiatieven bij Casa Paco. Super handig voor onze gasten is de nieuwe applicatie met alles wat er bij en rondom Casa Paco te doen is. We organiseren ook weer een aantal thema weekenden; Golf, Vriendinnen en Kook...

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?