Nieuwsbrief juni 2017

jun 9, 2017

 

Agendatijd!! De data van het olijvenplukweekend en de vriendinnenweekenden zijn bekend en ook het moment van de waarheid voor ons dorpshuis nadert…verderop in de nieuwsbrief meer.

Aan de vooravond van de zomer zijn we nog een aantal leuke weekenden en ideeën aan het uitwerken, natuurlijk komt er weer een origineel mannenweekend maar wat te denken van het allereerste Internationale Casa Paco Padelweekend…?? Wordt vervolgd.

VROUWEN VERWENWEEKEND € 189,- pp!!!!

De nieuwe data zijn weer bekend! De 2 vrouwen verwenweekenden staan gepland op:

woensdag 8 november tot zondag 12 november en van woensdag 15 november tot zondag 19 november voor maar € 189,-p.p. dit is incl. 4 overnachtingen bij Casa Paco met ontbijt, welkomstdrankje, en een tapasavond bij Casa Paco….!!!!!

Vlieg vanaf Eindhoven naar Murcia met Ryanair op 8-12 november voor maar €100,- p.p. retour!!! Eindhoven Alicante 15-19 november €90,- retour en vanaf Amsterdam met Transavia richting Alicante in deze weekenden rond de €100,- retour.

Wees er snel bij want VOL=VOL en de vluchten zijn nu goedkoop..

Samen met een vriendin, zus, moeder, dochter of collega lekker naar de zon en genieten aan het zwembad, van lekkere ontbijtjes, lunches en diners, slenteren over de lokale markt, tot rust komen tijdens een gezichtsbehandeling, lekker actief bezig zijn of een massage dat kan allemaal tijdens dit verwenweekend!!!! Casa Paco verzorgt samen met een aantal lokale mensen uit het dorp een relax weekend voor de dames!!.

De volgende activiteiten kunnen ook nog gekozen worden, tegen een meerprijs:

Gezichtsbehandeling van 1,15 uur (€30,-)

Manicure (€12,-)

Massage (€25,-)

Fotoshoot door een fotografe uit het dorp incl. USB met 20 foto’s (30,-)

Make up, voor bijv. de fotoshoot (€15,-)

Padelles incl. padelwedstrijd (€25,-)

Yoga/pilatesles (€15,-)

Mountainbike tocht (€15,-)

Bezoek aan de Licor 43 fabriek (€20,-)

Kookworkshop (€45,-)

Wijnproeverij (€20,-)

Heb je zelf nog wensen dan kunnen we altijd kijken of we dat ook nog kunnen aanbieden en langer of korter verblijven kan natuurlijk ook. Verblijven van donderdag tot maandag is ook geen probleem.

Voor meer info: info@casapaco.eu Wees er snel bij want vol=vol….

Vrouwenverwenweekend

Vrouwenverwenweekend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olijvenplukweekend bij Casa Paco

Ook dit jaar organiseren we weer een olijvenplukweekend en de eerste reserveringen staan alweer vast.Er zijn dus nog maar een aantal plekken vrij……..!!!

Olijvenplukweekend vanaf woensdag 22 november tot zondag 26 november

EN NU vliegtickets via Ryanair voor maar €65 retour p.p.. Vanaf Eindhoven naar Murcia…vertrek woensdagmiddag 22/11 en terug zondag einde dag  26/11. Vanaf Amsterdam naar Alicante met Transavia €115,-
Met Easyjet vlieg je van dinsdag tot zaterdag voor maar €60,- retour van Amsterdam op Alicante

OLIJVENPLUK WEEKEND voor maar €159,- p.p. obv 2 personen… dit is incl. 4 overnachtingen met ontbijt bij Casa Paco, 2 dagen olijvenplukken (lekker relaxed met tussendoor een heerlijke lunch), avondeten op donderdag en vrijdag en 2 dagen lunch. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor 3 overnachtingen of meer. Meer info: info@casapaco.eu

Dorpshuis Casa Luna Vista

Na 2,5 jaar zweten is het moment bijna daar…ons dorpshuis is klaar voor haar eerste gasten. De naam staat: Casa LunaVista (vrij vertaald “Huis Maanzicht”). Momenteel zijn we bezig met de website, inrichting en de beroemde “laatste klusjes”, maar begin juli gaat het gebeuren. Op de website van Casa Paco https://pacovelez.eu/kamers/dorpshuis-casa-lunavista/ staat alvast een kort stukje tekst met wat foto’s van ’toen en nu’.

Kort samengevat heeft het huis;
– 3 slaapkamers
– 2 badkamers
– woonkamer en eetkamer
– keuken
– speel/relaxkamer
– saunakamer
– 30m2 dakterras (loungezithoek en BBQ) met jawel…Maanzicht

Meer weten over de huurmogelijkheden? Mail ons dan op info@casapaco.eu

 

Nieuwsbrief februari 2020

Het jaar 2020 is begonnen met veel zon en nieuwe initiatieven bij Casa Paco. Super handig voor onze gasten is de nieuwe applicatie met alles wat er bij en rondom Casa Paco te doen is. We organiseren ook weer een aantal thema weekenden; Golf, Vriendinnen en Kook...

Nieuwe super handige Casa Paco App

Samen met het Spaanse bedrijf Exploravia hebben we een super handige app voor Casa Paco en Casa LunaVista ontwikkeld. Je vindt er alles wat Casa Paco en Casa Luna Vista en hun omgeving te bieden heeft. Restaurants, bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, handige...

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?