Huizen te koop en aankoopbegeleiding

Unieke voorselectie bij uw zoektocht naar een (2e) huis in Spanje (Andalusie)

Tijd en geld besparen bij uw zoektocht naar een (2e) huis? Wij hebben de oplossing! Wij gaan, met uw bril op, de huizen bezoeken die u vooraf heeft geselecteerd. Met onze kennis en contacten zorgen we er voor dat alleen die huizen overblijven uit uw selectie, die ook echt aan uw voorkeuren voldoen! Meer weten over dit unieke concept??

Huizen Te Koop

Na 14 jaar in Los Velez te wonen, kennen we mooiste plekjes om te wonen, maar ook de valkuilen van de lokale woningmarkt. Het aanbod van huizen loopt vaak via de websites van meerdere “makelaars” en (uitzonderingen daargelaten) gaat het vaak maar om 1 ding…snel verkopen!

Wij zijn geen makelaar en willen dat ook niet zijn, maar we kunnen u wel huizen tonen die te koop staan en bij interesse u in contact brengen met de verkopende partij. Hiervoor rekenen we de kopende partij geen kosten aan, onze vergoeding halen we uit onze vergoeding van de verkopende partij.

Van alle huizen die we aanbieden zijn we open en eerlijk over de ‘legale’ status. We streven er naar om alleen huizen te laten zien die in het bezit zijn van een ‘Licencia de primera Ocupacion’ of een A.F.O.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de aankoopbegeleiding van uw huis, zie ook onze pagina ‘Papierwerk’. Tevens geeft ons ruime netwerk in en rond Los Velez u toegang tot advocaten, bouwbedrijven, toeleveranciers etc etc. Ook kunt u gebruik maken van onze diensten op het gebied van heronderhoud van uw huis, tuin en zwembad. Zie ook onze pagina Onderhoud huis, tuin en zwembad

Ons aanbod van huizen en kavels/percelen

Dit is z’on plek waar je verliefd op wordt. Uniek gelegen aan de voet van de berg ‘La Muela’ en met spectaculaire uitzichten. Ongeveer 9 km van het centrum van Velez Rubio of Velez Blanco, maar wel voorzien van alle gemakken. Vaste water- en electriciteitsaansluiting, aangevuld met zonnepanelen. Daarnaast voor de koelere dagen centrale verwarming en natuurlijk een gezellige openhaard. Het huis is relatief nieuw en modern en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het omheinde land van 10.000 m2 is geschikt voor de aanplant van amandel- en olijfbomen. Gelegen in beschermd gebied zal dit huis niet verder uitgebouwd kunnen worden of over een vast zwembad kunnen beschikken. Een opzet zwembad en uitbreiding voor agrarische doeleinden (bijvoorbeeld een schuur/garage) behoren wel tot de mogelijkheden. De bebouwde opppervlakte is 135 m2, waarvan 105 m2 bewoonbaar. Het huis is volledig legaal en beschikt over een ‘Licencia de primera Occupacion’. Er zijn uitgewerkte plannen van de architect voor de aanbouw van een bassin en garage. De op het zuiden georiënteerde buitenoverkapping is de plek voor de zomerse avonden, zonnetje, uitzicht, wijntje…….

Unieke kans voor de aankoop van een perceel van ruim 20.000m2 met daarop de mogelijkheid van de bouw (bouwplannen aanwezig) van een heerlijk (vakantie) huis met zwembad. De reeds goedgekeurde bouwvergunning was afgegeven voor de bouw van een huis van totaal 163m2 en een zwembad van 50m2.

Deze unieke en gewilde plek is omgeven door amandelgaarden, vergezichten op de omliggende bergen en omgeven door rust. Binnen 9 minuten bent u op de snelweg A-7, waar u binnen 12 minuten in de plaatsen Puerto Lumbreras en/of Velez Rubio bent.

De vraagprijs van € 47.500,- is inclusief de overdracht van de nog aanwezige bouwtekeningen en plannen.

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?