B&B Cortijo Alcibara
Velez Rubio
Prijs: € 549.000,-
Bed & Breakfast Cortijo Alcibara Landelijk herenhuis met 6 slaapkamers, 6 badkamers, grote woon-eetkamer met open haard, keuken, groot voorterras en zijterras met binnenzwembad (met pre-installatie voor airconditioning) en een met glas omsloten buiteneetkamer met barbecue en hout-oven. Parkeerplaats voor meer dan 6 auto’s en een aparte technische ruimte. Heerlijk terras van circa 140 m2. […]

Bed & Breakfast Cortijo Alcibara

Landelijk herenhuis met 6 slaapkamers, 6 badkamers, grote woon-eetkamer met open haard, keuken, groot voorterras en zijterras met binnenzwembad (met pre-installatie voor airconditioning) en een met glas omsloten buiteneetkamer met barbecue en hout-oven. Parkeerplaats voor meer dan 6 auto’s en een aparte technische ruimte. Heerlijk terras van circa 140 m2.

Cortijo Alcibara beslaat een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter, inclusief parkeerplaatsen en terrassen. Het staat op een perceel van ruim 2.000 vierkante meter o.a. beplant met amandelbomen.

Het huis is voorzien van centrale verwarming. Het warm water werkt met zonnepanelen en als back up een verwarmingsketel. Daarnaast heeft het stromend water uit het openbare netwerk en zijn er reservetanks voor 14.000 liter, om de toevoer te garanderen in het geval van een netwerkstoring.

Cortijo Alcibara heeft alle legale papieren (geregistreerd als Casa Rural in het Andalusische toerismeregister) en heeft een activiteitenvergunning(licencia de apertura) van het stadhuis van Vélez-Rubio. Een goed lopend bed & breakfast in de bekende Comarca de los Vélez, met een groot portfolio van vaste klanten.

Het is gelegen in een prachtige omgeving aan de voet van de Sierra de las Estancias in de gemeente Vélez-Rubio, in de Comarca de los Vélez in Almería. De Comarca de los Vélez, voorheen de Marquesado de los Vélez, bestaat uit de gemeenten Chirivel, María, Vélez-Blanco en Vélez-Rubio, de laatste twee hebben de verklaring van historisch centrum, vanwege de historische lay-out van de straten en de overvloed aan monumentale gebouwen (huizen, kerken, paleis, museum, enz.) evenals het kasteel van Vélez-Blanco en de kerk van Vélez-Rubio die op nationaal niveau zijn uitgeroepen tot bezit van cultureel belang. In de regio is er ook het natuurpark Sierra de María-Los Vélez en natuurmonumenten zoals de berg “La Muela” of de “Sabina Milenaria”.

Los Vélez bevindt zich op een kruispunt tussen Oost-Spanje en Andalusië, verbonden door Autovía. De goede verbindingen, de nabijheid van grote steden en de landschappelijke, monumentale, gastronomische schoonheid, etc. van dit gebied, samen met de uitrusting en het comfort van ons huis, maken het mogelijk om het hele jaar door een groot aantal reserveringen te hebben, de meeste van vaste terugkerende gasten.

Perceeloppervlakte: 2.000
Bebouwd: 500 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 6
Electra: vast en zonnepanelen
Water: Ja
Zwembad: 1
Klik hier voor meer informatie

Informatie huizen - kavels te koop

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?