Vakantieverhuur

Vakantie vieren zonder zorgen!!

Dat is waar wij voor staan. Boek je via ons 1 van onderstaande huizen, dan ben je verzekerd van onze gastvrijheid en service. Alle huizen hebben de juiste vergunningen en u krijgt tevens toegang tot een gratis applicatie vol met toeristische tips, handige adressen en wandel- en fietsroutes in de buurt.

Gelegen in het groen, in de heuvels van Velez Blanco, ligt Mi Casita. Een modern vakantiehuis voor maximaal 9 personen. De ruime keuken, het uitzicht, de veranda en het verkoelende zwembad zijn de uitschieters van dit huis. Op de benedenverdieping vind je de ruime keuken, grote woonkamer, een 2 persoons slaapkamer, badkamer en nog een 1 persoons slaapkamer. De bovenverdieping bestaat uit 3 2-persoonsslaapkamers en een badkamer. Buiten op de veranda zit je heerlijk in de schaduw en het achterterras met BBQ maakt de dag culinair af.

Samenvattend; 9 personen / 5 slaapkamers / 2 badkamers / zwembad

Vanaf € 250,- per nacht

Eigenlijk is het een klein vakantieparadijs. Casa DeMi hebben we recent aangekocht en wordt momenteel verbouwd. Medio juni komt dit paradijsje beschikbaar voor de verhuur. Het hoofdhuis bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woon/eetkamer, keuken en een veranda. Buiten tref je de buitenkeuken, buitenbar en het heerlijke zwembad. Achter het zwembad kom je bij de opgang naar het appartement. Dit bestaat uit een woonkamer (met slaapbank) en open keuken, een slaapkamer met badkamer ensuite en vanuit de woonkamer heb je toegang tot een zeer ruim terras. Vanaf het terras heb je onvergetelijke uitzichten op oa. de berg La Muela. In het hoogseizoen verhuren we het hoofdhuis en het appartement als 1 geheel, buiten het hoogseizoen zijn het appartement en het hoofdhuis ook afzonderlijk te huur.

Samenvattend: 12 personen / 5 slaapkamers / 3 badkamers / zwembad

Vanaf € 35,- per persoon (minimaal 10 personen)

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?