Pascal & Corina van PacoVelez
Pascal & Corina van PacoVelez

Hier zijn we dan, Pascal & Corina. Al meer dan 20 jaar getrouwd en meer dan 14 jaar woonachtig in het prachtige Velez Rubio. We zijn op 33 jarige leeftijd geëmigreerd vanuit Nederland en hebben de afgelopen 14 jaar met veel enthousiasme wortel geschoten in het mooie Velez Rubio. Naast het runnen van onze bed & breakfast en andere bedrijfsactiviteiten, hebben we geprobeerd te integreren in het Spaanse leven. Volgens ons is dat meer dan geslaagd. We spelen met enthousiasme de sport Padel, wandelen en fietsen regelmatig en genieten van het Spaanse leven in de vele barretjes en restaurants. Ook zelf staan we graag in de keuken, het liefst met vele anderen. Naast de aankoop van onze bed & breakfast in 2008, hebben we nog een dorpshuis in Velez Rubio gekocht en opgeknapt. Daarnaast zijn we een eigen productlijn gestart met Spaanse producten, hebben we verschillende deals begeleid tussen Spaanse en Nederlandse bedrijven en hebben we ook nog 2 interim klussen gedaan in Nederland……we zijn dus altijd wel bezig met nieuwe uitdagingen.

Na de verkoop van ons bed & breakfast is die nieuwe uitdaging nu de uitvoering van PacoVelez. We zien een behoefte aan (betrouwbare) begeleiding van het traject tussen het willen aankopen van een huis tot en met het uiteindelijk zorgeloos kunnen wonen in het huis. Gedurende het hele traject kunnen we van waarde zijn. Is het niet door zelf te helpen of adviseren, dan is het wel door iemand vanuit ons netwerk aan te bevelen voor goed en pragmatisch advies. Hierbij zijn we altijd duidelijk en direct, ook als dat soms een vervelend bericht betreft. Bij ons geldt “bij twijfel, niet inhalen!”

Naast de werkzaamheden die samengaan met PacoVelez, hebben we ook een kleinschalig woon/vakantie complex aangekocht in Velez Blanco. Twee karakteristieke huizen met een zwembad er tussen. Dit gaan we grondig opknappen en dan ….dat zien we dan wel weer.

Corina van PacoVelez

In Nederland ben ik werkzaam geweest binnen de Finance. Na 14 jaar in Spanje te wonen en vele zaken te hebben geregeld voor veel mensen, voel ik me hier dan ook als een vis in water m.b.t zaken die met Finance te maken hebben. Binnen PacoVelez houd ik me dan ook voornamelijk bezig met al het papierwerk, belastingaangiftes en contacten met de verschillende instanties. Ook voor alles wat te maken heeft met vakantieverhuur, kunt u met mij contact opnemen. Goede service en gastvrijheid zijn voor mij belangrijk. Hopelijk tot snel!!

Pascal van PacoVelez

In mijn werkzame leven in Nederland heb ik vooral gewerkt binnen de supply chain en als inkoper van levensmiddelen. Deze kennis en contacten komen nu goed van pas. In Spanje is de hectiek minder, maar de uitdagingen des te talrijker. Je bent dienstverlenender, je moet geduldig zijn en bescheiden, indien nodig. Veel van mijn werkzaamheden doe ik buiten, op het land of op lokatie. Lokale contacten vinden het belangrijk je te zien en meer over je te weten, dat is ook meer mijn stijl. De afgelopen 14 jaar heb ik veel kennis kunnen vergaren over de gebruiken en methodes en wat de rand- en bijzaken zijn. Ik communiceer duidelijk, sta (bijna) altijd “aan” en sta open voor nieuwe wegen en ideeën.

×

 

Hello!

Click one our contact below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?